onsdag 5. november 2008

Treningshelg i Osa

For noen uker siden var det treningshelg i Osa. 24 mennesker fra Bergen og Oslo hadde tatt turen for å kunne trene sammen. Det var høy stemmning, og selv om det regne en god del ble det mye trening også. På kvelden hang det fult av våte klær rundt i hele huset. Og folket spilte spill, så film, gjorde håndarbeid og nerdet. På søndagen noen timer før vi skulle avslutte helgen kommer det en telefon til Hjadlandet som forteller at den eneste veien ut fra Osa er blitt stengt av steinras i løpet av natta. Etter litt mobelisering klarer vi å få skaffet en bil på andre siden av raset som kan kan kjøre fem personer som må komme seg til byen til bussen . Men da den andre gjengen som måtte til byen skulle bli hentet var hele veien stengt og det var ikke annet å gjøre.
Vi hadde alle en hyggelig, men stille kveld. De kunne ikke grave frem veien før en geolog hadde vært å sett på raset, og vi viste når dette ville skje. Heldigvis hadde broren til Elling masse boksmat i kjelleren, så vi var ikke i mangel av mat. Dagen etter var det blitt kaldere og det var falt litt snø, og geologen kom tidlig og gav veivesenet klarsignal til å kunne grave opp veien. 
Sånn ca. et døgn etter planlagt avreise (og etter mye snøkasting) var folk på vei ut fra Osa og det var bare oss igjen til å få 
orden på huset. :-)

Ingen kommentarer: